Kehityksen kumppanit -keskustelusarja: Lahti (Ilmastoratkaisut), 20.4.2021, Online-tapahtuma

  • tapahtumapäivä
    20.04.2021

  • tapahtumapaikkaOnline/Ulkoministeriön Twitter- ja Facebook-tilit

Miten lahtelaiset ilmastoratkaisut toimivat kehitysyhteistyössä?

Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 ja sen tavoitteena on olla hiilineutraali jo neljän vuoden kuluttua. Ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi on kuitenkin tehtävä töitä globaalisti, sillä ilmastonmuutoksen seuraukset vaikuttavat myös kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseen. Voiko kehitysyhteistyöllä parantaa kehittyvien maiden ilmastonmuutoksen seurausten sietokykyä? Millaisia ratkaisuja Lahdesta löytyy ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi?

Kehityksen kumppanit -sarjan Lahden jaksossa kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari palaa juurilleen ja keskustelee Peikko Groupin toimitusjohtajan Topi Paanasen, Suomen Punaisen Ristin katastrofivalmiuden neuvonantajan Ilona Hatakan ja LUT-yliopiston professorin Lassi Linnasen kanssa kehitysyhteistyöstä ja ilmastosta.

Tervetuloa seuraamaan keskustelua ja esittämään kysymyksiä ulkoministeriön Twitter- ja Facebook-kanaville tiistaina 20.4. klo 10.30–11.30!

Keskustelu on osa ulkoministeriön, Fingon ja kauppakamarien Kehityksen kumppanit -livelähetysten sarjaa, joka tuo esiin kehitysyhteistyön tekijöitä eri puolilta Suomea.

Voit jättää kysymyksesi kehityksen kumppaneille jo etukäteen täällä.

Sarjan muut jaksot tallenteina: