Finnpartnership: Rahoitustyöpaja osana Varkaudessa järjestettävää kv-rahoituspäivää, 17.9.2019, Varkaus

  • tapahtumapäivä
    17.09.2019

  • tapahtumapaikkaVarkaus

Tarkempi tapahtumapaikka: Navitas 1 -talo, Kokoustila Ankkuri 1 & 2, Wredenkatu 2, Varkaus

Aika: klo 11.30 – 17.00

Finnpartnership on mukana Varkaudessa syyskuussa järjestettävässä rahoitusseminaarissa, jonka keskiössä ovat Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankki EBRD:n rahoittamat projektit, miten suomalaiset teknologian ja palveluiden tarjoajat voivat päästä toimittajaksi EBRD:n projekteihin ja mitä kautta on mahdollista saada tietoa EBRD:n tulevista projekteista.

Finnpartnership järjestää osana tapahtuman virallista ohjelmaa tunnin kestävän rahoitustyöpajan koskien liikekumppanuustukea. Työpajassa esitellään osallistujille liikekumppanuustuki rahoitusinstrumenttina, kerrotaan millaiselle hankkelle yritys tai muu toimija voi tukea saada sekä selvitetään myös mm. miksi oman hankkeen kehitysvaikutuksien ymmärtäminen ja sen kehitysvaikutuksien, ’impactin’ sanoittaminen voivat olla avain jatkorahoitukseen liikekumppanuustuen jälkeen. Tapahtuman jälkeen on varattu mahdollisuus keskustella omasta hankkeesta Finnpartnershipin asiantuntijan kanssa.

Tilaisuuden pääjärjestäjät ovat Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Mikkeli Oy sekä Navitas Yrityspalvelut.

Tapahtuman virallinen kutsu löytyy Navitas Yrityspalveluiden kotisivuilta.

Tilaisuudesta julkaistaan pian tarkempia lisätietoja. Tilaisuus alkaa klo 11.30 rekisteröitymisellä ja kahvitarjoilulla, ja varsinainen ohjelma alkaa klo 11.50.

Tiedustelut tapahtumasta voi osoittaa:

Tiina Kaksonen, p. 050 5582 600, tiina.kaksonen@navitas.fi ja
Arttu Kotilainen, p. 044 7509 721, arttu.kotilainen@mikseimikkeli.fi

Lämpimästi tervetuloa!

avaa sulje