Finnpartnership: Oulun rahoitustyöpaja yhteistyössä PINO Networkin kanssa, 19.3.2020, Oulu

  • tapahtumapäivä
    19.03.2020

  • tapahtumapaikkaOulun ammattikorkeakoulu, Kotkantie 1, Oulu

Finnpartnership on mukana PINO Networkin järjestämässä rahoitustyöpajassa Oulussa 19.3.2020. Finnpartnership kertoo tilaisuudessa liikekumppanuustuesta sekä siitä, miten liikekumppanuustukea voi hyödyntää siemenrahana sellaisissa hankkeissa, jotka tähtäävät pitkäaikaiseen, kannattavaan liiketoimintaan kehittyvillä markkinoilla. PINO Networkin tapahtumassa keskitytään erityisesti siihen, miten liikekumppanuustukea voi hyödyntää koulutusalan hankkeissa. Lisätietoja rahoitustyöpajasta löytyy Pino Networkin nettisivuilta. Pino Network on Oulun ammattikorkeakoulun, Oulun yliopiston, Diakonia-ammattikorkeakoulun, Oulun ammattikoulun sekä Oulun kaupungin yhteinen projekti, jonka tarkoituksena on verkostojen avulla tukea erityisesti Pohjois-Pohjanmaan alueella toimivien kasvavien ja kansainvälistyvien koulutusalan yrityksien toimintaa. Pino Network on Education Finland – koulutusvientiohjelman virallinen jäsen.

Aamupäivän osuudessa klo 8:30 – 11:00 Finnpartnership esittelee liikekumppanuustuen sekä kertoo, millaisille hankkeille rahoitus on suunattu ja miten sitä voi hakea. Iltapäivän osuudessa klo 12:00 alkaen puhujina ovat mm. Oppiva Invest Oy:n toimitusjohtaja Titta Mantila ja Finnveran Pohjois-Suomen aluejohtaja Pasi Vartiainen. Lisäksi iltapäivän ohjelmassa on verkostoitumista asiantuntijoiden ja muiden osallistujien kanssa.

Koulutuspäivä järjestetään osana Koulutusviennin alueellisen osaamisen vahvistaminen -hanketta (KAHVI). Hanketta hallinnoi Oulun ammattikorkeakoulu ja se toteutetaan yhteistyössä Diakonia-ammattikorkeakoulun, Oulun yliopiston ja OSAOn kanssa. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Tapahtuma-aika: 8:30 – 15:30

Paikka: Oulun ammattikorkeakoulu, Kotkantie 1

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtuu PINO Networkin sivujen kautta, tämän linkin takaa.

Koulutus on maksuton ja avoin Pohjois-Pohjanmaan oppilaitosten henkilökunnalle. Koulutukseen voivat osallistua myös Pohjois-Pohjanmaalla toimivien mikro- ja pienyritysten henkilöstö sekä muut koulutusviennistä kiinnostuneet.

avaa sulje