Finnpartnership: Kansainvälisten tarjouskilpailujen ABC -webinaari, 6.6.2023, Microsoft Teams -etäyhteydellä

  • tapahtumapäivä
    06.06.2023

  • tapahtumapaikkaMicrosoft Teams

Maailmassa on avoinna satojatuhansia kilpailutuksia päivittäin. Niitä rahoittaa esim. Maailmanpankki, alueelliset kehityspankit, EU, YK:n ohjelmat ja näiden rahoittamat paikalliset pienemmät toimijat eri maissa. Tiesitkö, että likipitäen kaikki kilpailutukset löytyvät yhden suhteellisen helppokäyttöisen tietokannan alta ja sopivia hankkeita voi suodattaa esim. maittain ja toimialoittain? Jos tämä kaikki ei ole vielä yrityksellenne tuttua, niin kannattaa tulla mukaan kansainvälisten tarjouskilpailujen ABC -webinaariimme! Virtuaalinen tilaisuus järjestetään 6.6.2023 klo 14.00–16.00.

Ilmoittaudu tilaisuuteen täältä.

Webinaarin kouluttajana toimii Kaj Björk (PhD, Development studies; Master of Business Economics; Approved Board Member). Björk tuntee kansainvälisen kilpailutuksen kentän perinpohjaisesti pöydän molemmilta puolilta. Uransa aikana hän on toiminut suurten rahoittajien kuten Maailmanpankin ja EU-ohjelmien kilpailutusten laatijana sekä hankkeiden ostajapuolella että myös tarjousten tekijänä hyvällä menestyksellä. Björkin opastuksella käydään läpi kansainvälisten kilpailutusten luonnetta, tarjouskilpailujen järjestäjiä ja tietokannan käyttöä sekä opitaan niitä valmiuksia, joita yrityksellä tulee olla tarjouksia tehdessä. Tilaisuus järjestetään suomeksi.

Finnpartnership järjestää webinaarin osana Global Gateway -kampanjaa, jonka tavoitteena on saada enemmän suomalaisyrityksiä mukaan EU:n rahoittamiin hankkeisiin kehittyvillä markkinoilla. Finnpartnershipin liikekumppanuustuki ei sellaisenaan sovi pelkkään tarjouskilpailuun osallistumiseen, mutta esim. voitetun tarjouskilpailun myötä yritys saattaa nähdä mahdollisuuden syvempään etabloitumiseen kohdemarkkinalle, jolloin liikekumppanuustuki on haettavissa.

Lisätietoja tapahtumasta, ota yhteyttä julian.blom@finnpartnership.fi ja paula.pihlava@finnpartnership.fi