Finnpartnership: Hakemustyöpaja osana EduParkin rahoituskoulutusta 25.1.2019, Joensuu

  • tapahtumapäivä
    25.01.2019

  • tapahtumapaikkaJoensuu

Tervetuloa Finnpartnershipin hakemustyöpajaan osana EduParkin rahoituskoulutusta Joensuussa 25.1.2019

Huom. paikka muuttunut: Karelia-ammattikorkeakoulu, Tikkarinne 9, A-talo, Kokoushuone KEPA A224

Kampuskartta ja pysäköinti: http://www.karelia.fi/images/Karelia/Tikkarinne_pysakointi.pdf

Pysäköintiin A-paikoille tarvitaan erillinen lupa, jonka saa vahtimestarilta E-talon aulasta.

Tapahtuma-aika: klo 8.30 – 14.00 välillä.

 

EduPark lentoon -hanke järjestää rahoitustyöpajan, joka on suunnattu yritysten ja oppilaitosten edustajille sekä koulutusliiketoiminnasta kiinnostuneille. Korkeatasoiseen liiketalouden ja viennin osaamiseen kuuluu yhtenä osana erilaisten rahoitusmuotojen hallinta. Esittelyssä tässä koulutuksessa ovat ELY-keskuksen palvelut ja Finnpartnershipin liikekumppanuustuki. Global Education Park (EduPark) on vientiin tähtäävien koulutustoimijoiden verkosto Itä-Suomessa. Lisätietoja Eduparkista täältä. EduPark on virallinen jäsen Opetushallituksen Education Finland -vientiohjelmassa.

 

Alueelliset ELY-keskukset tarjoavat asiantuntija- ja rahoituspalveluja liiketoiminnan kehittämiseen. Yritysten kehittämispalvelut ovat konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä.

Yrityksen kehittämisavustuksella on mahdollista tukea yrityksen liiketoiminnan kehittämistä, kansainvälistymistä ja investointeja, kun yritys aloittaa toimintansa, haluaa panostaa merkittävästi uudistumiseen tai pyrkii kasvamaan. Erityisenä painopisteenä on yritysten kansainvälistyminen.

ELY-keskusten palveluista tilaisuudessa tietoa antaa Team Finland koordinaattori Tapio Kinnunen Pohjois-Karjalan ELY-keskuksesta.

 

Finnpartnership esittelee tapahtumassa liikekumppanuustuen tukimuotona, selvittää miten liikekumppanuustukea voisi hyödyntää yrityksen kehitysmaahan suuntautuvassa hankkeessa sekä esittelee muita Finnpartnershipin palveluita, kuten valmiita yritysaloitteita tarjoavaa Matchmaking-palvelua kansainvälistyville yrityksille.

 

Työpajan loppupuolella on mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun omasta hankeaihiosta Finnpartnershipin sekä ELY-keskuksen asiantuntijan kanssa. Mikäli olet kiinnostunut kehittämään liikeideaasi työpajassa – ilmoittaudu mukaan!

 

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumiset sähköpostitse:

Kehittämispäällikkö Ville Nivalainen, Joensuun kaupunki: ville.nivalainen@joensuu.fi

 

Koulutuspäivä on ensimmäinen EduPark lentoon -hankkeen vuoden 2019 koulutuksista, joissa tarjotaan apua kansainvälistymiseen, rahoituspalveluihin, tuotteistamiseen, tuotekehitykseen ja myyntiin. Suomalaiselle koulutukselle on kysyntää maailmalla. Koulutusviennin arvo kasvoi vuoden 2018 aikana 350 miljoonaan euroon.

 

Ohjelma:

8.30 – 8.45 Aamukahvi
8.45 – 9.00 Seminaarin aloitus: Esittely ja tilannekatsaus: EduPark lentoon – koulutuksesta liiketoimintaa
Kehittämispäällikkö Ville Nivalainen, Joensuun kaupunki & kehityspäällikkö Auli Leskinen, Business Joensuu
9.00 – 9.30 ELY-keskuksen palvelut yrityksille
Team Finland koordinaattori Tapio Kinnunen, Pohjois-Karjalan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
9.30 – 9.45 Keskustelu
9.45 – 11.00 Finnpartnershipin liikekumppanuustuki
Programme Officer Senni Muiniekka, Finnpartnership
11.00 – 11.30 Keskustelu
11.30 – 12.15 Lounastauko (omakustanteinen)
12.15 – 12.45 Finnpartnershipin Matchmaking -palvelu
12.45 – 13.00 Kahvi
13.00 – 14.00 Osallistujien hankeaihioiden käsittelyä, keskustelua, yhteistyössä Team Finlandin ja Finnpartnershipin kanssa

Pieniä muutoksia voi tulla vielä iltapäivän aikatauluun.

avaa sulje