Finnpartnership: Finland Pakistan Business Summit 13. ja 15.3. Islamabadissa ja Karachissa

  • tapahtumapäivä
    13.03.2023

Finland Pakistan Business Summit (FPBS) on kahdessa kaupungissa: Islamabadissa ja Karachissa peräkkäin järjestettävä ammattimainen yritysmarkkinointitapahtuma, joka tukee verkostoitumista, uutta liiketoimintaa, kauppaa ja investointeja Pakistanissa. Tapahtuman järjestää Finland Pakistan Business Council 13.3. ja 15.3.2023 yhdessä Finnpartnershipin kanssa. Kyseessä on kymmenes kerta, kun FPBS-tapahtuma järjestetään. Fokuksessa ovat erityisesti uusiutuva energia, koulutus ja Pakistanin kattava ja laadukas tarjoama tekstiiliteollisuuden valmistusmaana. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä heti, niin voimme jo lähteä sopimaan valmiiksi tapaamisia yrityksenne tarpeisiin!    

Tapahtuman yhteydessä Finnpartnership tarjoaa rahoitusta sekä matchmaking-palvelua suomalaisille ja pakistanilaisille yrityksille. Ennen tapahtumaa järjestetään virtuaalinen työpaja Pakistanin markkinamahdollisuuksista, FPBS-tapahtumasta sekä Finnpartnershipin liikekumppanuustuesta 17.2. klo 12.00-13.30 Suomen / 15.00-16.30 Pakistanin aikaa.

Osallistu työpajaan saadaksesi lisätietoa Pakistanin liiketoimintamahdollisuuksista energia-, koulutus- ja tekstiilialoilla, FPBS-tapahtumasta sekä Finnpartnershipin liikekumppanuustuesta. Työpaja auttaa myös arvioimaan hankeideasi tukikelpoisuutta liikekumppanuustukirahoituksen näkökulmasta ja tarjoaa käytännön tukea hakemuksen jättämistä varten.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on auki täällä!

Lisätietoja: eelis.hemberg(a)finnpartnership.fi, axel.sointu(a)finnpartnership.fi