Finnpartnership: Doing Business with Finland -seminaari, 11.10.2019, Santa Cruz, Bolivia

  • tapahtumapäivä
    11.10.2019

  • tapahtumapaikkaBolivia

(English version of the invitation will be updated soon)

Kiinnostavatko liiketoimintamahdollisuudet Bolivian markkinoilla Etelä-Amerikassa? Finnpartnership järjestää yhdessä paikalliskumppanin kanssa 11. lokakuuta puolenpäivän mittaisen Doing Business with Finland (DBF) -seminaarin. Seminaarin fokuksessa ovat alustavasti sovitut sektorit cleantech- ja metsäala, koulutusala sekä ruokatuotannon ja maatalouden aloihin liittyvät teknologiat. Paikallinen kumppani CADEX valitsee kohdennetusti Santa Cruziin saapuvalle suomalaisryhmälle sopivia vastapareja paikallisista yrityksistä, mikä mahdollistaa uusien liikekumppanuuksien muodostumisen tilaisuudessa. Lähde siis mukaamme selvittämään yhteistyökuvioita bolivialaisten yrityksien kanssa ja mitä mahdollisuuksia tällä Latinalaisen Amerikan markkinalla on tarjota!

Sitova ilmoittautuminen on jo alkanut ja se jatkuu 27. syyskuuta asti. Ilmoittautumiset tulee lähettää Senni Muiniekalle, senni.muiniekka@finnpartnership.fi tai Juho Korkiakoskelle, juho.korkiakoski@finnpartnership.fi Matkan yhteyteen ei järjestetä varsinaista delegaatiota, vaan jokainen osallistuja järjestää matkansa itse. Matka voi kuitenkin olla osa Boliviaan suuntautuvaa laajempaa projektia, jolloin siihen voi hakea Finnpartnershipin liikekumppanuustukea. Seuraava hakemustyöpaja järjestetään 19.9. – lue lisää täällä.

Bolivian seminaarin lisäksi Finnpartnership järjestää samalla kiertueella DBF-seminaarit Pohjois-Perun Piurassa sekä maan pääkaupungissa Limassa, minne matka jatkuu Bolivian tapahtuman jälkeen. Lisäksi Finnpartnership osallistuu Perussa 16. – 18.10. järjestettävään Expo Agua-messutapahtumaan, missä Suomi on tämän vuoden tapahtuman kutsuvierasmaa. Myös näihin tapahtumiin suomalaisyritykset ovat lämpimästi tervetulleita. Perun seminaaritapahtumista ja Expo Agua -messuista kiinnostuneille yrityksille Finnpartnership järjestää yhteistyössä Finnish Water Forumin kanssa valmistelevan työpajan 13.8.2019. Työpajaan liittyvä ilmoittautumislinkki julkaistaan pian nettisivuillemme.

Jos et pääse matkoille mukaan, voit myös lähettää esittelyn yrityksesi tarjoamasta ja kumppanuustoiveestasi Finnpartnershipin esiteltäväksi. Yhdistämme sopivat keskustelukumppanit seminaarin jälkeen. Yritysdiojen lähettäminen on myös helppo ja tehokas keino löytää yrityksellesi bisneskumppani.

Ohjeet esittelymateriaalinne lähettämiseen:

Voit lähettää omasta organisaatiostasi kaksi Power Point

-diaa Finnpartnershipille, joka markkinoi yritystäsi
seminaareissa ja avaa

keskusteluyhteydet kiinnostuneiden tahojen kanssa.

Kahteen diaan (ehdoton enimmäismäärä) tulee sisällyttää

seuraavat:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt

esittely

2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot

3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

Katso myös tästä tarkemmat ohjeet esittelydioihin.

Lisätietoja tapahtumasta:

Senni Muiniekka, senni.muiniekka@finnpartnership.fi

Juho Korkiakoski: juho.korkiakoski@finnpartnership.fi

Bienvenidos!

avaa sulje