EastCham: Team Finland -vierailu Uzbekistaniin, 21.-22.2.2023

  • tapahtumapäivä
    21.02.2023

  • tapahtumapaikkaTashkent/Astana

Matka järjestetään osana Suomen ja Uzbekistanin talouskomissiota, jota isännöi Uzbekistanin investointi-, teollisuus- ja kauppaministeri Laziz Kudratov. Suomen valtuuskuntaa johtaa kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari.

Talouskomissio tarjoaa suomalaisyrityksille mahdollisuuden päästä tutustumaan Uzbekistanin liiketoimintamahdollisuuksiin ja kumppaneihin sekä saada korkeatasoisen vierailun suomaa näkyvyyttä. Kokouksen yhteydessä järjestetään business foorumi, jossa yrityksillä on mahdollisuus esitellä ratkaisujaan maan viranomaisille ja yrityksille.

Vierailun avainteemoina ovat koulutus, kaivosala, vesi- ja cleantech-ratkaisut, kiertotalous, energia, logistiikka ja digitalisaatio sekä näihin liittyvät kehitys- ja liiketoimintahankkeet. Matka sopii erityisesti edeltä mainituilla sektoreilla toimiville suomalaisyrityksille. EastChamin jäsenet saavat 25 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Lue lisää tapahtumasta ja sen ohjelmasta täältä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset (10.2. mennessä) palvelujohtaja Tarja Teittiselle, tarja.teittinen@eastcham.fi, +358 44 02 99997.