Digitaalinen Matchmaking -tapahtuma: Tapaa malesialaisia puu- ja huonekalualan yrityksiä 18. elokuuta 2022!

  • tapahtumapäivä
    18.08.2022

  • tapahtumapaikkaMicrosoft Teams

Finnpartnership moderoi digitaalista Matchmaking-tapahtumaa yhdessä Malaysia Timber Industry Board (MTIB) / Tanggam Design Center (TDC) ja Business Finlandin kanssa torstaina 18. elokuuta klo 9:00-10:30.

MTIB / TDC tuo 10 valitun malesialaisen puu- ja huonekalualan delegaation valtuuskunnan vierailemaan Habitare-tapahtumassa Suomessa 7.-11.9.2022. Delegaation päätavoite on selvittää maiden välisiä liike-elämän yhteistyömahdollisuuksia. Vierailun ohessa haluamme kutsua suomalaiset huonekaluvalmistajat ja -jälleenmyyjät osallistumaan digitaalisen Matchmaking-tapahtuman mahdollisten yhteistyön kehittämiseen.

Vierailun ja Matchmaking-istunnon kautta Malesian delegaatio on erityisen kiinnostunut seuraavista yhteistyömuodoista:

(a) jalopuusta valmistettujen valmiiden huonekalujen, kotitaloushuonekalujen, ulkokalusteiden ja viherhuonekalujen vienti Malesiasta Suomeen;

(b) yhteisyritysten perustaminen Malesiaan suomalaisten yritysten kanssa sopimusvalmistuksen (Contrat Manufacturing) kautta;

(c) jalopuun- ja puolikovapuun vienti Suomeen.

Tapahtumassa Malesian ja Suomen yrityksillä on mahdollisuus esittäytyä lyhyesti sekä käydä interaktiivisia keskusteluja. Suomalaisille yrityksille suunnatun Finnpartnershipin liikekumppanuustukiohjelma esitellään myös lyhyesti.

Ilmoittaudu tapahtumaan maanantaina 15. elokuuta klo 23:59 mennessä tämän linkin kautta.

Tanggam Design Centerin (TDC) (MTIB:n aloite) tavoitteena on tarjota design-palveluita ja olla design-keskus designereille ja opiskelijoille ja samalla edistää malesialaisten huonekalujen imagoa kansainvälisesti. TDC pyrkii myös katalysoimaan alan siirtymistä Original Equipment Manufacturer (OEM) -valmistajasta Original Design Manufacturer (ODM) -valmistajaksi (ODM) ja lopulta Own Brand Manufacturing (OBM) -valmistukseen. Ohjelma on osa kattavaa 5-vuotissuunnitelmaa Malesian huonekalujen suunnittelun parantamiseksi. MTIB:llä on keskeinen rooli huonekaluyrittäjien kouluttamisessa kansainvälisille huonekaluvientimarkkinoille.

Saadaksesi lisätietoja malesialaisista yrityksistä voit olla meihin yhteydessä.

Julian Blom – julian.blom@finnpartnership.com                    

Axel Sointu – axel.sointu@finnpartnership.com