Digitapaamiset kehittyvien markkinoiden yritysten kanssa alkavat!

7.5.2020

Toukokuusta alkaen Finnpartnership järjestää yhdessä kansainvälisten yhteistyökonsulttiensa kanssa digitapaamisia suomalaisyritysten ja Finnpartnershipin kohdemaissa Aasiassa, Afrikassa, Latinalaisessa Amerikassa, Itä-Euroopassa sekä Balkanin alueella toimivien yritysten kanssa. Kumppaniehdokkaat löytyvät Finnpartnershipin Matchmaking-tietokannasta.

Digitapaamisiin osallistuu paikallinen yritys, paikallinen Finnpartnershipin yhteistyökonsultti (yritysbongaaja), Finnpartnershipin edustaja sekä suomalainen yritys tai mahdollisesti useampi yritys molemmista maista, yritysten toiveen mukaan.

Mikäli löydät yritystänne kiinnostavan kumppanin Matchmaking-tietokannasta, ole yhteydessä Juho Korkiakoskeen (juho.korkiakoski@finnpartnership.fi), jolta saat ohjeet osallistumiseen ja tapaamisen agendan. Itse digikokouksen järjestää paikallinen Finnpartnershipin yritysbongaaja, joka on yhteydessä yritykseenne päivämäärän sopimiseksi.

Kansainvälinen yhteistyö on tärkeämpää kuin koskaan, ja digitapaaminen on turvallinen tapa edistää kansainvälistä liiketoimintaa ja kohdata kumppani kehittyviltä markkinoilta kotikonttorista käsin. Samalla yrityksenne saa myös rahoitusvinkkejä sekä paikallista asiantuntija-apua liikekumppanuusidean tueksi!