African Academic Night: Tapaa ja testaa liikeideoitasi afrikkalaisten tutkijoiden kanssa Turussa 28.10. 

30.8.2023

Suomessa olevat afrikkalaiset eri alojen tutkijat ovat keskeisessä asemassa niin koulutus- kuin liikekumppanuuksien edistämisessä Suomen ja eri Afrikan maiden välillä. Suomalaisilla yrityksillä ja organisaatioilla on mahdollisuus tavata afrikkalaisia tutkijoita 28.10. järjestettävässä African Academic Night -tapahtumassa. Turussa pidettävä tilaisuus tuo yhteen yli 100 eri alojen tutkijaa ja opiskelijaa 40 eri Afrikan maasta.  

Finnpartnership on mukana järjestämässä tapahtumaa yhdessä Diaspora Academic Network for Africa (DIANA ry) kanssa. Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden tulla esittelemään toimintaansa sekä testaamaan kehittyville markkinoille suuntautuvia liikeideoita yhdessä tutkijoiden kanssa. Kohdemaiden kulttuurin ja markkinat tuntevat tutkijat sekä opiskelijat voivat antaa hyödyllisiä vinkkejä liiketoiminnan edistämiseen. Tapahtumassa on lisäksi mahdollisuus tutustua afrikkalaisiin diasporaverkostoihin sekä osallistuvien tutkijoiden Suomessa perustamiin yrityksiin sekä start-upeihin. 

African Academic Night järjestetään 28.10.2023 klo 17:00 alkaen Turussa (T-Talo, Vanha Hämeentie 29). 

Jos haluaisit osallistua ja päästä esittelemään yrityksesi toimintaa, ota yhteyttä paula.pihlava@finnpartnership.fi, viimeistään 13.10. mennessä. 

Rekisteröidy koko tapahtumaan täältä. Löydät lisää tietoja African Academic Night -tilaisuudesta Diana ry:n verkkosivuilta.