News

Opportunities in education, energy, ICT and agriculture in Bangladesh, Bhutan and Nepal – join Finnpartnership seminars in November!

07.08.2019

7.8.2019

Finnpartnership, Suomen suurlähetystöt sekä paikalliset yhteistyökumppanit järjestävät marraskuussa 2019 Doing Business with Finland -seminaarit Bangladeshissa (Dhaka, 17.11.), Bhutanissa (Thimphu, 20.11.) ja Nepalissa (Kathmandu, 22.11.).

Seminaarit ovat suomalaisyrityksille erinomainen tilaisuus tavata potentiaalisia liiketoimintakumppaneita sekä tutustua paikallisiin markkinoihin. Bangladeshissa fokus on koulutus-, energia- ja ICT-sektoreissa ja Bhutanin seminaari taas keskittyy koulutus-, energia- ja maataloussektoreihin. Nepalissa taas keskitytään ICT-, maatalous-, koulutus- ja turismisektoreihin.

Suomalaiset yritykset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan seminaareihin tutustumaan paikallisiin markkinoihin ja löytämään uusia yhteistyökumppaneita. Seminaareihin voi osallistua joko paikan päällä tai lähettämällä esittelymateriaalin Finnpartnershipille, joka avaa keskusteluja potentiaalisten yhteistyökumppanien välille.

Mikäli olet kiinnostunut liiketoiminnan aloittamisesta Bangladeshissa, Bhutanissa tai Nepalissa, lue lisää seminaareista täällä:

Dhaka, Bangladesh 17.11.

Thimphu, Bhutan 20.11.

Kathmandu, Nepal 22.11.

Tervetuloa mukaan!

Share on social media