News

Jordan Innovation Program launches in March – register now!

23.02.2021

23.2.2021

Jordan Innovation Program banneri

Jordan Innovation Program on Ultrahackin ja VentureX:n vetämä ja mm. Business Finlandin ja Finnpartnershipin tukema ohjelma, joka pyrkii tuomaan suomalaisia teknologiaratkaisuja yhteen ratkomaan Jordaniassa olevien pakolaisten ja haavoittuvaisten yhteisöjen kohtaamia haasteita. Ohjelman fokuksessa ovat terveys- ja koulutussektorit.

Ohjelman kautta suomalaisyritykset saavat mahdollisuuden:

  • verkostoitua paikallisten jordanialaisten kumppanien ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa
  • kehittää ratkaisuja paikallisten sidosryhmien kanssa
  • saada paremman ymmärryksen markkinoista
  • rakentaa tiekartan markkinoille pääsyyn

Ohjelmassa mukana olevat yritykset saavat myös Business Finlandilta ja Finnpartnershipilta tukea relevantin rahoituksen löytämiseksi ja hakemiseksi.

Ohjelman päätavoitteet, jotka myös linkittyvät YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin (Sustainable Development Goals, SDGs), ovat:

  • Rakentaa ja tukea uusia liiketoimintamahdollisuuksia suomalaisille yrityksille Jordaniassa ja laajemmin MENA (Middle East North Africa) -alueella
  • Tarjota mahdollisuuksia voimaannuttaa Jordaniassa olevia pakolaisia innovatiivisten ratkaisujen kautta, jotka pyrkivät vastaamaan pakolaisnaisten ja -tyttöjen kohtaamiin haasteisiin

Jordan Innovation Programin johdantowebinaari järjestetään keskiviikkona 3.3.2021. Ensimmäinen työpaja järjestetään puolestaan 30.3.2021. Ohjelmaan ilmoittautumisen deadline on 18.3.2021.

Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu johdantowebinaariin tämän linkin kautta!

Share on social media