News

Finnpartnership supports networking between the Women Entrepreneurs of Finland and women entrepreneurs in developing countries via financial support and contacts!

08.04.2021

8.4.2021

Innokkaat nousevien talouksien naisyrittäjät haluavat vastata ympärillään kasvavaan erilaisten palvelujen tarpeeseen ja löytää ostajia laadukkaille, vastuullisesti valmistetuille tuotteilleen sekä ravitsemus- ja kosmetiikkateollisuuden raaka-aineilleen.

Finnpartnership-ohjelman rahallinen avustus kannustaa suomalaisyrityksiä käynnistämään pitkäaikaista liiketoimintaa kehitysmaiden yritysten kanssa esimerkiksi tuontitoiminnassa tai palvelupuolella yhteisyrityksen, franchising- tai lisensointiyhteistyön käynnistämisen kautta. Kysyntää palvelualalla on esimerkiksi vanhustenhoidossa, varhaiskasvatuksessa, yritysten tuki- ja koulutuspalveluissa, hyvinvointipalveluissa jne. Tarkoituksena on edistää kestävää kehitystä liiketoiminnan avulla ja näin luoda kehitysmaihin pysyviä ja vastuullisia työpaikkoja Suomen kehityspolitiikan tavoitteiden mukaisesti. Finnpartnership on yritysten mahdollisuus toimia osana kehitysyhteistyötä: luoda positiivista kehitystä ja samalla menestyä oman osaamisen kautta. Tuen enimmäismäärä on 200 000 € tai 400 000 €, riippuen tuen kuulumisesta de minimis -rajoitteen piiriin.

Tule linjoille kuulemaan lisää liikekumppanuustuesta Suomen Yrittäjänaisten Finnpartnership-tietoiskussa toukokuun 25. päivä kello 10.30-12.00!

Ilmoittaudu tämän linkin kautta viimeistään tiistaina 18.5. Tapahtuma on suunnattu yrityksille ja organisaatioille, jotka voivat hakea liikekumppanuustukea (lue soveltuvista tuen hakijoista tämän linkin kautta).

Tilaisuudessa kerrotaan myös Pakistanin ja Sri Lankan naisyrittäjien kanssa myöhemmin syksyllä toteutettavasta digitaalisesta seminaarista, jossa etsitään kiinnostava liikekumppani mahdollisimman monelle niin suomalaiselle kuin paikallisellekin naisyrittäjälle. Pandemiatilanteen rauhoituttua tehdään mahdollisesti myös yrittäjänaisten oman delegaatiomatka Sri Lankalle tapaamaan uusia, molemmista maista tulevia liikekumppaneita.   

Maailma on lähellä – menestytään yhdessä! Juuri nyt on hyvä aika rakentaa pohja yhteistyölle.

Share on social media