News

Finnpartnership and BEAM launch ”Growth through SDGs” workshops for successful Business Partnership Support projects

07.02.2019

7.2.2019

Onko liikekumppanuustukihankkeesi edennyt ja kaipaat nyt jatkorahoitusta ja lisää eväitä liiketoimintasi eteenpäin viemiseen kehitysmaissa? Tule Finnpartnershipin ja Business Finlandin BEAM-ohjelman yhteiseen ”Growth through SDGs” -jatkotyöpajaan!

Finnpartnership ja BEAM järjestävät vuonna 2019 yhdessä neljä ”Growth through SDGs” -jatkotyöpajaa, joissa jo liikekumppanuustukea saaneet ja projektissaan onnistuneet Finnpartnershipin asiakkaat saavat räätälöityjä työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen, oppivat argumentoimaan laajemmin oman liiketoimintansa kehitysvaikutuksia ja oppivat lisää niin kansainvälisistä kuin myös BEAM- ja Finnpartnership-ohjelmien tarjoamista jatkorahoitus- ja muista markkinamahdollisuuksista. Jatkotyöpajoissa niin kehitysvaikutuksiin kuin rahoituspolun hyödyntämiseen perehdytään Finnpartnershipin kuukausittaisia hakemustyöpajoja syvällisemmin.

Työpajassa käydään läpi palveluita osallistujien omissa kontekstissa ja siksi määräaikaan mennessä ilmoittautuminen ja ilmoittautumiskaavakkeen huolellinen täyttäminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Jatkotyöpajaan osallistuminen edellyttää aiempaa tai käynnissä olevaa onnistunutta Finnpartnership-hanketta, jota pyydetään ilmoittautumisen yhteydessä avaamaan. Annetut tiedot voi kuitenkin määritellä luottamuksellisiksi.

Ensimmäinen jatkotyöpaja järjestetään Ruoholahden Tähdessä torstaina 14.3.2019 klo 8.30-13.00, ja ilmoittautuminen on auki 28.2.2019 asti.

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Tervetuloa!

Huomaathan, että ilmoittautuminen oheisen linkin kautta on tarkoitettu Finnpartnershipin liikekumppanuustukea saaneille yrityksille. Mikäli olet saanut BEAM-rahoitusta ja haluat osallistua työpajaan, olethan yhteydessä Christopher Palmbergiin (christopher.palmberg@businessfinland.fi).

 

Jatkotyöpajojen ohella Finnpartnership jatkaa myös kaikille avoimien, kuukausittaisten hakemustyöpajojen järjestämistä. Hakemustyöpajat tarjoavat erinomaisen esittelyn Finnpartnershipin palveluista (liikekumppanuustuki, Matchmaking), kehitysvaikutuksista ja kansainvälisistä rahoitusmahdollisuuksista. Hakemustyöpajat ovat myös erinomaisia  verkostoitumismahdollisuuksia, ja niissä toimintaansa esittelee aina myös yritysyhteistyöstä kiinnostunut, vaihtuva kansalaisjärjestö. Hakemustyöpajoihin voi osallistua myös Skypen välityksellä. Tervetuloa mukaan!

Share on social media