News

Find new partners in the Dominican Republic and network with UNDP this November at our Doing Business with Finland seminar!

29.09.2021

29.9.2021

Finnpartnership järjestää Doing Business with Finland – Dominican Republic -seminaarin keskiviikkona 17.11.2021 Santo Domingossa. Seminaarin fokuksessa ovat vesi-, jäte- ja vihreän energian sektorit ja se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tavata paitsi yrityskumppaneita Dominikaanisesta tasavallasta, myös verkostoitua UNDP:n kanssa ja kuulla UNDP:n ajankohtaisista projekteista Dominikaanisessa tasavallassa. Tilaisuus järjestetään yhdessä Suomen Karibian kiertävän suurlähettilään, Finnish Water Forumin, Dominikaanisen tasavallan UNDP-maatoimiston sekä CONEPin kanssa.

Seminaari on puolen päivän mittainen vuorovaikutteinen tapahtuma, joka järjestetään livetilaisuutena Santo Domingossa. Viikon aikana on mahdollisesti myös muita kumppanien järjestämiä tapaamisia. Huomaathan, että kyseessä ei ole delegaatiomatka, vaan jokainen osallistuja järjestää matkansa itse. Matka voi kuitenkin olla osa liikekumppanuustukihanketta, jolloin siihen liittyviin kustannuksiin on mahdollista hakea liikekumppanuustukea – lue lisää tästä linkistä tai kysy tiimiltämme.

Suomalaisyritykset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan seminaariin – Rekisteröidy tapahtumaan täällä!

Mikäli haluat lisätietoa seminaarista, voit olla yhteydessä matkasta vastaavaan Finnpartnership-tiimiin:

Kaisa Arkkila, kaisa.arkkila@finnpartnership.fi

Nikke Karjalainen, nikke.karjalainen@finnpartnership.fi

Patrik Bredbacka, patrik.bredbacka@finnpartnership.fi

Tietoa Dominikaanisen tasavallan maahantulosäännöksistä:

Mikäli et pääse osallistumaan paikan päälle, mutta haluat olla esillä ja löytää itsellesi yrityskumppanin, voit lähettää omasta organisaatiostasi kaksi (englanninkielistä) PowerPoint-diaa Finnpartnershipille, joka markkinoi yritystäsi seminaarissa ja avaa keskusteluyhteydet kiinnostuneiden kanssa. Huomioithan, että seminaarin fokuksessa ovat vesi-, jäte- ja vihreän energian sektorit.

Kahteen diaan (ehdoton enimmäismäärä) tulee sisällyttää seuraavat:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt esittely

2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot

3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

Katso myös tästä tarkemmat ohjeet esittelydioihin.

Esittelydiojen deadline on 12.11.2021.

Tervetuloa!

Share on social media