News

Business partners from Côte d’Ivoire and Senegal? Seize our Doing Business with Finland seminars and the eLearning Africa conference in October!

06.06.2019

6.6.2019

Finnpartnership osallistuu eLearning Africa -konferenssiin (23.-25.10.) Abidjanissa Norsunluurannikolla ja järjestää Doing Business with Finland -seminaarit Abidjanissa ja Senegalin Dakarissa lokakuussa 2019. Seminaarit ja eLearning Africa -konferenssi ovat suomalaisyrityksille erinomainen tilaisuus tavata potentiaalisia liiketoimintakumppaneita sekä tutustua paikallisiin markkinoihin.

Norsunluurannikolla järjestetään 23.-25. lokakuuta opetusalan konferenssi eLearning Africa. Konferenssi kokoaa yhteen yksityisen ja julkisen puolen opetussektorin toimijoita eri puolilta mannerta. Finnpartnership osallistuu konferenssiin yhdessä Opetushallituksen Education Finland -ohjelman kanssa konseptinsa mukaisella “Meeting Point” -messuosastolla, jota suomalaisyritykset voivat käyttää maksutta pienimuotoisena kohtaamis- ja esittelypaikkanaan. Education Finland toimii eLearning Africa -konferenssin osalta delegaatiomatkan järjestäjänä. Lisätietoja delegaatiosta voi tiedustella Ville Pennaselta, ville.pennanen@oph.fi, puh. +358 295 331 724. Mukaan delegaatioon voi ilmoittautua täällä.

Abidjanin Doing Business with Finland -seminaari järjestetään päivää ennen eLearning Africa -konferenssia, tiistaina 22.10. Seminaarin fokussektoreina ovat koulutus, ICT ja terveys, sekä tuontisektorina trooppiset hedelmät.

Dakarin DBF-seminaari järjestetään maanantaina 28.10., ja se keskittyy koulutuksen, ICT:n, maatalouden ja vihreän talouden (green economy) sektoreihin.

Suomalaisyritykset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan matkalle. Matkan yhteyteen (pl. Education Finlandin järjestämä opetusalan toimijoiden delegaatio eLearning Africa -konferenssiin) ei järjestetä varsinaista delegaatiota, vaan jokainen osallistuja järjestää matkansa itse. Matka voi kuitenkin olla osa Norsunluurannikolle tai Senegaliin suuntautuvaa laajempaa projektia, jolloin siihen voi hakea Finnpartnershipin liikekumppanuustukea. Seuraavat hakemustyöpajat järjestetään 15.8. englanniksi ja 19.9. suomeksi – lue lisää täällä. Mikäli osallistut jompaan kumpaan tai molempiin seminaareihin paikan päällä, ilmoittauduthan Kaisa Arkkilalle (kaisa.arkkila@finnpartnership.fi) tai Hanna Viitalalle (hanna.viitala@finnpartnership.fi) viimeistään maanantaina 23.9.2019.


Mikäli et pääse mukaan seminaareihin, mutta olet kiinnostunut löytämään liikekumppaneita Norsunluurannikolta tai Senegalista, voit myös lähettää 2 PowerPoint-dian markkinointimateriaalin yrityksestäsi Finnpartnershipin esiteltäväksi. Yhdistämme sopivat keskustelukumppanit seminaarin jälkeen. Yritysdiojen lähettäminen on myös helppo ja tehokas keino löytää yrityksellesi uusi bisneskumppani.

Ohjeet esittelymateriaalin lähettämiseen:

Kahteen diaan (ehdoton enimmäismäärä) tulee sisällyttää seuraavat:

1) Tuotteen kuva tai esim. palvelun havainnekuva ja lyhyt esittely

2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot

3) Määrittely siitä, millaista kumppania haetaan.

Katso myös tästä tarkemmat ohjeet esittelydioihin.

Lähetä englanninkieliset esittelydiat 13.10.2019 mennessä Kaisa Arkkilalle  (kaisa.arkkila@finnpartnership.fi) tai Hanna Viitalalle (hanna.viitala@finnpartnership.fi).  Ilmoitettu deadline esittelydioille on ehdoton. Finnpartnership esittelee seminaareissa maksimissaan 20 suomalaisyritystä per seminaari.


Tervetuloa!

Share on social media