Etusivu » News » Liiketoiminta kasvuun yritysvastuun avulla: Finnpartnershipin työpajoja järjestetään taas syksyllä
Tulosta

Liiketoiminta kasvuun yritysvastuun avulla: Finnpartnershipin työpajoja järjestetään taas syksyllä

Mitä on yritysvastuu? Miten ihmisoikeudet liittyvät yritysvastuuseen? Entä miten yritysvastuu ja ihmisoikeudet voivat synnyttää menestystä, kilpailukykyä ja uusia bisnesmahdollisuuksia? Tule mukaan Finnpartnershipin työpajoihin kuulemaan lisää!

Finnpartnership järjestää syksyn ja talven 2017 aikana kaksi työpajaa, joiden tarkoitus on antaa osallistujille valmiuksia ymmärtää eri toimialoilla ja erilaisissa toimintaympäristöissä toimivien yritysten ihmisoikeusvaikutuksia. Työpajoissa käsitellään mm. yritystoiminnan ihmisoikeusvaikutuksien ja -riskien arviointia, ihmisoikeusvaikutuksien riskiarviointia osana yrityksen muuta riskiarviointia sekä ihmisoikeuksia ja yritysvastuuta keinoina lisätä liiketoiminnan tuloksellisuutta ja synnyttää uusia bisnesmahdollisuuksia.

Tilaisuuden järjestää Finnpartnership yhdessä johtavan suomalaisen yritysvastuuasiantuntijan kanssa. Työpajat ovat maksuttomia ja avoimia. Erityisesti liikekumppanuustuesta kiinnostuneiden tai sitä hakeneiden yritysten uskotaan hyötyvän työpajaan osallistumisesta.

Tarkemmat ajankohdat sekä ilmoittautumisohjeet ilmoitetaan elokuun uutiskirjeessämme sekä verkkosivuillamme. Tervetuloa mukaan!


Lisätietoa:

Senni Muiniekka

senni.muiniekka@finnpartnership.fi

0407492529


Patrik Bredbacka

patrik.bredbacka@finnpartnership.fi

0405458447


Julkaistu 12.07.2017